A populacio.hu meglepetése

Egyszercsak érkezett a bankszámlámra 340 Ft a populacio.hu -tól. Magam is meglepődtem, hiszen a kérdőíves cégek általában vagy PayPalra fizetnek, vagy utalvánnyal és mindig a kérdőív kitöltőnek kell kérnie a kifizetést.

A populacio.hu az eddigi egyetlen olyan általam ismert piackutató cég, aki fizetéskor nem kérdez semmit, csak elutalja a megérdemelt jutalékod a bankszámládra! Cserébe az akadálymentes kifizetésért egyetlen hátrányuk a többi piackutatóval szemben, hogy a fizetés havonta?! érkezik, nem úgy, mint a többieknél.



Ha jól belegondolok, ez nem is hátránya, hanem előnye a cégnek, hiszen itt nem kell fölösleges köröket futni és pontszámokat gyűjteni, majd a pontokat pénzre/utalványra váltani, hanem a kitöltött kérdőívekért járó fix összeget a legközelebbi fizunál már utalják is neked. Nem láttam náluk kifizetési határt, a fent említett összeg is erről tanúskodik.

A kérdőívekért járó összeget illetően őket idézem:

"A díjazás mértéke az egyes kutatások kérdőíveinek időigényességének és nehézségének függvényében változik. Egy kitöltött kérdőív általában 200 és 400 forint díjazással jár, évente ez akár 2000 – 5000 forint jutalmat is jelenthet összesen."


Ha szimpatikus ez a fajta lehetőség, írj nekem egy emailt a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, és küldök neked egy meghívót, hogy te is kereshess némi zsebpénzt a kérdőívek kitöltésével! Kérlek, a leveled tárgyában tüntesd fel ezt: "Populació meghívó"!

1 megjegyzés: