Pontszám duplázás tagtoborzással

Habár én nem szeretem a piramis játékokat, valamilyen szinten mindenfajta ügyfélszerzés a "piramis elméletre" épül. Ez a szó sokunkat elborzaszt és elhatárolódásra késztet, pedig csak azért viszolygunk tőle, mert magam is átverésnek éreztem anno, amikor nem sikerült valami. Pedig átverésről most sincs szó, de tény, hogy ezekkel az otthonról végezhető alkalmi munkákkal, vagy "mikromunkákkal" továbbra is az keres többet, akinek van egy ügyfélköre, ahol embereket tud toborozni a kérdőív kitöltésre. Valójában pont ez ilyen emberek nem szorulnak rá ezekre a filléres munkákra...

...és itt álljunk meg egy pillanatra!!

Továbbra sem állítom, hogy bárki meg tudna ebből élni, énmég soha életemben nem hallottam olyan emberről, aki kérdőívek kitöltéséből él! Hacsak nem vagy valamelyik piackutató cég alkalmazottja, az ilyen jellegű munkáktól sose várj százezres fizetést, hiszen ezek alkalmi munkák! Te hiába szeretnél dolgozni és hiába szeretnél több kérdőívet, sajnos kevés kérdőív érkezik az elektronikus postaládádba, aminek eredményeképp csak zsebpénzre tudsz szert tenni ezekből a 10-20, max. 30 perces feladatokból.



A kép irányadó információkat tartalmaz! A te pontszámaid a kitöltött profilodtól és a kérdőívektől függően fognak alakulni!
Viszont ezek a - beváltáskor - pár ezer forintos összegek sokunkat kisegít a legnehezebb helyzetben! Mivel távmunkát és alkalmi munkát, valamint mikromunkát jellemzően az keres, aki tényleg rászorul a legkevesebbet fizető munkára is, ezért ez az egész logikusan nem vagyonszerzésről szól, mint ahogyan azt sokan jutalékszerzés reményében hirdetik. Egyes cégektől ugyanis azért is kaphatsz pontokat (amit később pénzre válthatsz), ha új tagokat szerzel, akik aktívan részt vesznek a kérdőív kitöltésben.

Ezek a pontszámok még nem érnek el kifizetési határt, semmi extra, csupán egy plusz lehetőség arra, hogy pontot szerezz a kérdőívek kitörtésén is túl. Az általad hozott ügyfelek után nem csak egyszeri X pontot kapsz, a korrektebb cégek a hozott ügyfél által minden kitöltött kérdőív után is jóváír néhány pontot neked! Az egyik ilyen piackutató cég a Marketagent.

Róluk esett már szó korábban. Nagyon korrekt, akadálymentesen és mindenféle macera nélkül fizető cég, akik tényleg jóváírják a pontszámaidat a regisztráltjaid által kitöltött kérdőívek után is!! Ez a cég most ünnepel, mert regisztráltjainak száma hamarosan eléri az 1 milliót!

Ezt úgy ünneplik, hogy az általuk felállított 1 milliós részvételi határ eléréséig minden általad hozott új ügyfél után 200 pontot írnak jóvá a marketagent számládon. Jelenleg 960 000 taguk van és tőlünk kérnek segítséget az egymillió eléréséhez. Most tehát minden hozott ügyfél után dupla pontot kaphatsz, az ügyfél aktivítása a jövőben pedig további pontokat ér! A marketagent rendszerében 100 pont 1 eurót ér! A marketagent rendszerébe itt tudsz regisztrálni!

Regisztrációkor kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat (ez a marketagent oldalán olvasható):
"Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy csak miután az Ön által meghívott személy az első kérdőívét kitöltötte, tudjuk pontjait jóvá írni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése